AutoUncle söker en Account Manager för den svenska marknaden

AutoUncle växer och söker en säljare till det svenska teamet i Aarhus, Danmark. Vill du vara med och ändra spelreglerna på den svenska bilmarknaden och hjälpa bilhandlare att sälja fler bilar? Då har vi ett spännande jobb för dig!

AutoUncle utvecklar produkter som hjälper bilhandlare i 12 europeiska länder att öka sin försäljning. Vårt koncept har även visat sig fungera i Sverige, där vi har några av de största aktörerna på marknaden anslutna som kunder. Vi söker nu en Account Manager som kommer att ha ett stort ansvar för att AutoUncle fortsätter att växa på den svenska marknaden.

Arbetsbeskrivning

Vi hjälper våra kunder med två saker: Vi ökar flödet av potentiella bilköpare till deras hemsidor, och vi får deras hemsidor att konvertera bättre dvs får ut de digitala besökarna till den analoga bilhallen.

Statistik visar att bilhandlare som är anslutna till oss ökar sin försäljning. Vi har redan några av de största bilhandlarna ombord, men egentligen har vi bara skrapat på ytan av den svenska bilmarknaden.

Som anställd kommer du att skapa relationer med svenska bilhandlare. Du kommer att sätta dig in i deras utmaningar och erbjuda våra lösningar till bilhandlare som ännu inte har upptäckt AutoUncle. Majoriteten av detta relationsskapande kommer att ske över telefon och video. Du förväntas dock även att resa till Sverige och besöka (potentiella) kunder på plats, så du måste vara öppen för att vara på resande fot några dagar i månaden.


Vi söker dig som:

  • Vill vara med och förändra bilbranschen i Sverige.
  • Är självgående, ihärdig och är bra på att slutföra det du påbörjar.
  • Har erfarenhet av att leverera resultat inom sälj via telefon och video.
  • Har körkort.

Vi erbjuder:

  • En nyckelroll i ett företag som växer snabbt i Europa.
  • Ett unikt tillfälle att sälja produkter som är nya på den svenska marknaden.
  • Ett ungt och kreativt team med erfarenheter från bilbranschen.
  • Attraktiv lön med förmåner.
  • Ett individuellt utformat flyttpaket ingår, om du flyttar till Århus från utlandet

Intresserad?

Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Aarhus, Danmark.

Om AutoUncle

AutoUncle har sitt huvudkontor i Aarhus, Danmark. Vi är runt 50 anställda i bolaget och finns representerade på 12 marknader idag. Vår vision är att göra marknaden för begagnade bilar transparent och rättvis för både konsumenter och bilhandlare. Med vår revolutionerande sökmotor som samlar in och värderar begagnade bilar, har AutoUncle redan satt en ny standard på marknaden för begagnade bilar.

Resultatet är att det blir enklare för konsumenter och bilhandlare att göra bra affärer. Vi vill hjälpa den moderna bilhandlaren med att få ut så mycket som möjligt av de möjligheter som internet och den ökade transparensen på bilmarknaden erbjuder.